Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Op deze pagina, hebben wij een selectie van de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet.
Mocht uw vraag er onverhoopt toch niet tussen zitten, wilt u meer informatie of heeft u liever persoonlijk advies, schroom dan niet om middels ons contactformulier een bericht te sturen. Bellen mag natuurlijk ook altijd op het nummer: 06 55 588 212 tijdens kantoor uren.

Wat is de werkwijze van Van der veen bestratingen?

Onze werkwijze is afhankelijk van uw wensen. Daarom komen wij graag bij u langs om uw ideeën voor uw tuin door te nemen. Door middel van een fotoboek kunt u meteen zien wat Van der Veen Bestratingen voor u kan betekenen. Wij denken met u mee en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk vooral belangrijk dat u zich thuis gaat voelen in uw tuin. Wij houden daarom rekening met al uw wensen. Wij stellen u een plan van aanpak voor en gaan graag voor u aan de slag.

Wat is uw werkgebied?

Ons bedrijf is gevestigd in Hoofddorp. Het meeste werk is regionaal in Hoofddorp en groot Amsterdam. Heel Noord Holland behoord tot ons werkgebied. We hebben projecten in Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Aalsmeer, Haarlem en Hoofddorp.

Met welke leveranciers werkt u?

Wij doen voornamelijk zaken met de firma Postmus sierbestrating in Zwaanshoek.
Daarnaast met Brouwer b.v , Homegrass, In-Lite, Bouwmaat, Tuincentrum en Suidgeest.

Wat zijn uw tarieven?

Wij bieden onze diensten aan tegen een voordelig uurtarief van €35,- per uur exc. BTW. Afhankelijk van de omvang van de klus, kunnen we in overleg en samen met u ook tot een prijs afsprak komen. Op onze tarieven pagina vind u meer informatie hierover.

Ik wil een offerte laten opmaken, zijn daar kosten aan verbonden?

Wij maken de offerte geheel vrijblijvend voor u.

Wat kost het aanleggen van een tuin?

Dit is van zoveel factoren afhankelijk dat daar zonder nadere informatie niets te zeggen is. Speciale elementen in een tuin zijn veelal kostbaar.

Wat kost het aanleggen van een tuin?

Dit is van zoveel factoren afhankelijk dat daar zonder nadere informatie niets te zeggen is. Speciale elementen in een tuin zijn veelal kostbaar.

Op welk termijn begint het werk na akkoord?

Neem ruim van tevoren contact op, zeker als het een grote(re) tuin is. Ontwerp en materiaalkeuze vergen de nodige tijd. In onze planning houden we ook rekening met een plotselinge opdracht tussendoor.

Kunnen jullie een totaal project aanleggen en/ of aansturen?

Doordat wij samen werken met meerdere gespecialiseerde bedrijven zijn wij in staat een totaal project aan te nemen en te begeleiden. Uw voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft.

Bent uw verplicht thuis te blijven tijdens de aanleg van de tuin?

Voor het aanleggen van de tuin hoeft u niet perce thuis te zijn. Mocht uw tijdens de klus nog aanpassingen willen doen is dat in overleg altijd mogelijk.