Offerte aanvragen

Werkwijze

Waarom wij volgens een planning werken?

Onze werkwijze is per opdracht afgestemd op de werkzaamheden, die moeten worden uitgevoerd. Wij stellen dan ook per project een werkplan op, dat volkomen aansluit op de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Vanaf het eerste contact met de klant tot de oplevering zijn er wel een aantal onderwerpen die steeds terugkomen bij het opstellen van een stappenplan. Deze terugkomende factoren zullen wij hieronder beknopt beschrijven en hoe al deze factoren samen voor ons een leidraad zijn om u een gepaste offerte te kunnen aanbieden.

Stappenplan

 • Stap
  1
  Eerste contact
 • Stap
  2
  Offerte opmaak
 • Stap
  3
  Opdracht bevestiging
 • Stap
  4
  Start werk
 • Stap
  5
  Oplevering

Onderhoud, houdt het mooi

Het belang van het onderhouden van de tuin, schuttingen of terrassen wordt vaak onderschat. Maar is wel erg belangrijk als je voor een langere periode plezier ervan wilt hebben. Vaak heeft men er geen tijd voor of de kennis ontbreekt om dit goed uit te voeren.

Wij helpen u graag met het onderhouden van uw tuin, zodat deze gedurende het hele jaar in perfecte staat zal verkeren.

Ontwerpen of laten ontwerpen

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw tuin, dan adviseren wij een tuinontwerp te laten maken. De ontwerpers weten uw tuin zo efficient mogelijk in te delen, materiaal en kleur af te stemmen op de omgeving, voor de beste uitstraling. U zult op deze manier niet uitgekeken raken op uw tuin.

Wij werken met verschillende tuinontwerpers met verschillende specialismen, die uw tuin kunnen ontwerpen of advies geven.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het geven van advies of om de mogelijkheden te bespreken