Offerte aanvragen

Bestratingen

Van der Veen Bestratingswerk past in elk straatje

Van der Veen Bestratingen, stratenmakers met een glimlach, die erg gemotiveerd zijn om geweldig werk af te leveren. Naast deze eigenschappen hebben onze vakmannen natuurlijk ook: de kennis, de ervaring en het benodigde apparatuur tot hun beschikking om voor elk bestrating vraagstuk een gepaste oplossing te vinden.

Wilt u meer informatie over ons? Lees verder

stenen-800x800

Het soorten bestratingswerken, dat wij voor u op maat kunnen leggen

Bent u als aannemer, bedrijf, vereniging, organisatie, club of particulier voor uw bestratings- of straatwerk op zoek naar een betrouwbare partij die de mouwen weet te stropen, flexibel is en de kwaliteit kan leveren. Onze stratenmakers leveren gegarandeerd topwerk!

 • Van-der-Veen-bestratingen-voor-nieuwbouw-projecten

  Nieuwbouw

 • Van-der-Veen-bestratingen-voor-herbestrating-projecten

  Herbestrating

 • null

  Sierbestratingen

 • null

  Parkeergelegenheden

 • Van-der-Veen-bestratingen-voor-Stelcon-platen-en-tijdelijke-bestratingen

  Stelcon platen

 • null

  Keramische tegels

Voor wie werkt Van der Veen bestratingen en hoveniers?

Particulieren

Herstellen of aanbrengen van nieuwe tuinbestrating is heel wat anders dan het straten van wegen en terreinen. Tuinbestrating vergt kennis en liefde voor planten.

Bedrijven

Een goed bedrijf moet in alles representatief zijn, dat geld ook voor de bestrating rondom. Een goede  indruk maken met uw eigen parkeerterreinen of aanlooproutes. Wij weten er alles van.

Aannemers

Als aannemer op zoek naar stratenmakers met kennis van zaken en materiaal in huis voor het bestrating of herbestrating van een straat of plein. Wij hebben reeds onze bijdrage geleverd aan grote projecten.

Bent u op zoek naar goede werkkrachten, neem gerust contact om de mogelijkheden te bespreken

Voor wie werkt Van der Veen bestratingen en hoveniers?

test25

Grondverzet

Wilt u grond laten uitgraven, ophogen of verplaatsen? Kleine of grote projecten, wij hebben het materiaal, ervaring, kennis en de mankracht om al het grondverzet werk uit te voeren.

Testrioolput-570x364

Riolering

Een nieuwbouw project of uw huis aansluiten op het rioleringsnetwerk. Van het bouwen van het skelet, het bestraten van de potkop of aan het aansluiten van de hemelwater, wij helpen u graag verder.